Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας  τηλεφωνικά, είτε στέλνοντας μας e-mail στο info@spiti-deco.gr

Φροντίζουμε να στέλνουμε αμέσως τις παραγγελίες σας ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους χρόνους παράδοσης. Εφόσον η παραγγελία σας είναι στο στάδιο Κατάσταση Παραγγελίας: Απεστάλη σημαίνει ότι έχει αποσταλεί, επομένως η ακύρωση της δεν είναι εφικτή σε αυτό το στάδιο.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος και σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι, είτε θέλετε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν μπορείτε να το αλλάξετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία.

Παρακαλούμε η δοκιμή των προϊόντων να γίνεται σε τάπητα για να αποφύγουμε τυχόν φθορές.

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη και συνολικά είναι  5 € για την Ελλάδα.

Ή με δικό σας  courier.

Για την αλλαγή των προϊόντων σας παρακαλούμε όπως μας  καλείτε  τηλεφωνικά

2742026552

Παρακαλούμε να σημειώνετε τον αριθμό παραγγελίας και τον κωδικό του προϊόντος όπως αυτός φαίνεται στα σχετικά έγγραφα που σας έχουν σταλεί με την αρχική σας παραγγελία, γιατί είναι απαραίτητο για να κάνουμε την αλλαγή

Στη συνέχεια θα σας έρθει ενημερωτικό email όπου θα φαίνεται η κατάσταση της επιστροφής σας (εκκρεμεί, εγκρίθηκε, κλπ.).

Εφόσον η αλλαγή σας εγκριθεί, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία του προϊόντος αντικατάστασης, σημειώνοντας στα σχόλια πελάτη τον αριθμό επιστροφής ώστε να μπορέσει να υπολογιστεί σωστά η αλλαγή και να μην θεωρηθεί ως αρχική παραγγελία.

Εφόσον εγκριθεί η αλλαγή σας, σας στέλνουμε το νέο προϊόν που επιλέξατε και κατά την παραλαβή του μας αποστέλλετε το προϊόν που θέλετε να επιστραφεί. Προσοχή η επιστροφή γίνεται με χρέωση δική μας, μόνο με τη συνεργαζόμενη με εμάς courier (ACS Courier), που θα σας υποδείξουμε . Σε αυτή την περίπτωση έχετε συνολική χρέωση μεταφορικών 5€ (για την επιστροφή του και αποστολή του νέου). Σημειώνουμε ότι τα παραπάνω ισχύουν για την Ελλάδα.

Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, τότε έχουμε τη δυνατότητα να μην κάνουμε δεκτή την αλλαγή του προϊόντος.

Η διεύθυνση για τις επιστροφές ή αλλαγές  των προϊόντων σας είναι

Spiti-Deco.gr

Κλεισθένους 21

Κιάτο ΤΚ 20200